KosovoVijesti

Tri škole u Đakovici prešle na Online nastavi

Kao i u cijeloj zemlji, i u Đakovici je zabilježen porast pozitivnih slučajeva koronavirusa, ali u isto vrijeme zdravstvene institucije potvrđuju da postoji porast svijesti da se vakcinišu i testiraju. Trenutno u Đakovici ima ukupno 256 aktivnih slučajeva. U međuvremenu, zbog porasta slučajeva, tri škole u opštini pohađaju Online nastavu.

Ovo je rečeno na sastanku Hitnog štaba za upravljanje COVID-19 kojim je predsjedavao gradonačelnik Đakovice, Ardian Gjini.

U. D. direktora Opšte bolnice “Isa Grezda” Ardian Jusufi rekao je da je u ovoj zdravstvenoj ustanovi situacija stabilna, misleći na to da je mali broj hospitalizovanih sa COVID-19.

Kako se navodi u saopštenju Opštine Đakovica, tokom ovog sastanka članovi osoblja dogovorili su međusobnu saradnju radi boljeg upravljanja situacijom sa COVID-19. U međuvremenu, gradonačelnik Gjini je još jednom izrazio spremnost da im bude blizu za obavljanje bilo kog zadatka koji pripada instituciji Opštine Đakovica.

Apelovali su na sve građane da i dalje budu oprezni uz poštivanje mjera nadležnih institucija.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Reporteri

Više iz rubrike

Back to top button