MagazinZanimljivosti

Mladić nakon sedam godina položio pravosudni ispit, reakcija njegovih roditelja postala hit

Reakcija roditelja mladića iz Los Angelesa, koji je nakon sedam godina položio pravosudni ispit, postala je vrlo brzo hit na internetu.

Wajeeh Mahmood sada živi u Los Angelesu, a s porodicom se doselio u Ameriku iz Pakistana kako bi sebi osigurali bolji i sigurniji život.

On je želio zabilježiti reakciju roditelja, jer zna koliko im to znači.

“Vaš dječak je zvanično advokat. Znajući šta je trebalo da stignemo ovdje i odakle sam pošao, ovo je mnogo značilo mojoj porodici i meni. Poseban trenutak koji nikada neću zaboraviti. Ovo je za sve imigrantske porodice i roditelje koji žive za ovakve trenutke. Hvala svima koji su me podržavali, vodili i gledali kako rastem na ovom putu”, napisao je.

Wajeeh je za pravosudni učio sedam godina, s obzirom na to da je pravosudni ispit u Kaliforniji na glasu kao najteži u SAD-u.

“Ovo je bio trenutak koji sam čekao cijeli život. Moji roditelji su žrtvovali sve da bih uspio, tako da im sada konačno mogu uzvratiti i podržati ih baš kao što su oni učinili za mene”, rekao je.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Klix.ba

Više iz rubrike

Back to top button