KosovoVijesti

Suprug Vjose Osmani ponovo u vojnoj uniformi

Suprug predsjednice Kosova Vjose Osmani, Prindon Sadriu, ponovo se pojavio u uniformi kao rezervista KBS na fotografijama koje je objavilo Ministarstvo odbrane. 

Te fotografije ministarstvo je objavilo juče na Fejsbuku i navelo da su rezervisti KBS proteklih mjesec dana bili angažovani u KBS i da su pokazali visoku predanost. 

Navodi se da su mnogi rezervisti univerzitetski profesori, lekari specijalisti, pravnici, političari, diplomate, piloti i profesionalci iz mnogih drugih oblasti. 

“Ministarstvo obrane, uz povećanje budžeta, očuvaće i razvijati vojne vještine, visoku spremnost i upravljanje, te operativne sposobnosti rezervne vojske, kao vrlo vrednog izvora nacionalne obrane”, navodi ministarstvo u objavi na Fejsbuku. 

Sadriu, koji je prvi čovjek u Ambasadi Kosova u Skoplju, često se slika u uniformi, pa je tako i tokom obilaska vježbe “Branilac Evrope 2021” nosio uniformu, iako, kako navode mediji, rezervni sastav, čiji je on pripadnik, nije bio angažovan za tu vežbu.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Više iz rubrike

Back to top button