KosovoVijesti

PRIZREN: Pozitivan na koronavirus jer je pio “Coca Colu”

Lice koje nije htjelo da se identifikuje se obratilo redakciji KosovoPress, te tvrdi da je bio pozitivan na koronavirus zato što je pio “Coca Colu”

Nepoznato lice iz Prizrena danas je radilo test na koronavirus, jer kako tvrdi treba prelaziti granicu, ići u Crnu Goru zbog studija.

Uradio je dva testa, prvi je bio pozitivan, a drugi negativan.

Uzrok prvog pozitivnog testa je bilo piće “Coca Cola”, bar su mu tako rekli na testiranju.

“Moram prelaziti granicu i ići na studije, vakcinisam nisam, nemam covid pasoš, pa moram uraditi test na koronavirus kako bih prešao granicu. Ujutru sam uradio prvi test gdje sam bio pozitivan, nisam vjerovao jer nisam imao nikakve simptome. Pitao sam doktore kako je ovo moguće jer nemam nikakve simptome, pregledali su me, i pitali me da slućajno nisam pio “Coca Colu”, rekao sam da sam baš to jutro popio čašu “Coca Cole”, a oni su mi rekli da sam zato ispao pozitivan na testu, i da dođem za koji sat da se opet testiram. Otišao sam nakon 3 sati opet, testirao sam se, i ispao negativan. Još uvijek ne vidim povezanost između “Coca Cole” i koronavirusa.”

Redakcija KosovoPress-a je kontaktirala nekoliko doktora koji se bave slućajevima koronavirusa, i rekli su nam da ni oni sami ne vide nikakvu povezanost.

Ovaj slućaj ostaje misterija!


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button