KosovoVijesti

Haxhiu: Kurti daje prednost izborima u Albaniji, a ne bavi se potrebama građana Kosova

Poslanik PDK Bekim Haxhiu ukazao je da je Centar za vakcinaciju „1. oktobar“ u Prištini zatvoren, jer više nema vakcina, dok istovremeno, premijer Kosova Albin Kurti učestvuje na parlamentarnim izborima koji se danas održavaju u Albaniji, prenosi Reporteri.

On je na Facebooku napisao da je Kurti, umjesto da se bavi pitanjem spašavanja života kosovskih građana, dao prednost učešću na izborima u Albaniji.

“Kurtijeva vlada umjesto da sarađuje sa Albanijom u obezbjeđivanju vakcina, odlučila je da postane politički konkurent u Albaniji. Sa druge strane građani Kosova ne mogu biti vakcinisani zbog nesposobnosti Vlade da obezbjedi vakcine“, napisao je on na Facebooku.

Fotografija je objavljena danas u 9:15, u centru „1. oktobar“ u Prištini pokazuje da se građani vraćaju jer nema vakcina.

“Ne samo da ne umeju da rade i nisu učinili ništa da obezbjede vakcine, već nisu iskoristili ni mogućnosti koje smo im dali“, napisao je on na Facebooku.

Qendra e vaksinimit në Prishtinë është e mbyllur! Kjo ngase nuk ka vaksina. Kryeministri i Kosovës ka mbyllura…

Posted by Bekim Haxhiu on Sunday, 25 April 2021

Kosovo Online / Reporteri


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button