Vijesti

Povećan broj letova iz evropskih gradova za Prištinu

Povodom predstojećih praznika, ali i mogućih pooštravanja mjera u EU, povećan je broj letova iz evropskih gradova za Prištinu, prenosi Gazeta Express.

Kako navodi taj medij, čak četiri aviona sinoć su u Prištinu doletela iz Bazela, a zbog predstojećih praznika povećan je i broj letova iz Kelna, Beča, Berlina, Budimpešte i Beograda.

Aerodrom u Bezelu uglavnom je prazan tokom pandemije, pa je sinoć sve iznenadila gužva i veliki broj putnika koji na Kosovo putuje povodom predstojećih praznika ili u posjetu porodici, piše švijcarski “Blick”.

“Četiri aviona su letela za Prištinu samo u petak uveče. Zatim dva do Kelna i nekoliko drugih do Beča, Berlina, Budimpešte ili Beograda”, objavio je jedan od putnika na letu iz Bazela.

Kako navode švicarski mediji, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Švicarskoj su zatvareni ugostiteljski i sportskih objekata, pa su mnogi požurili da otputuju na Kosovo, jer smatraju da jedna od sljedećih mjera može biti upravo zatvaranje aerodroma u EU i zabrana putovanja u inostranstvo.

Kosovo Online / Gazeta Express


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button