Vijesti

Zemaj sa predstavnicima ugostitelja i hotelijera o antikovid mjerama

Ministar zdravlja Armend Zemaj sastao sa se danas, predsednikom Udruženja gastronoma Petritom Klokoćijem i predsednicom hotelske komore Kosova Hisen Sogojevom, kao i predsednikom Privredne komore Kosova Beratom Rukićijem, predsednikom Američke privredne komore Arianom Zekom.

“Svako od nas oseća se odgovornim za dobrobit javnog zdravlja, pa je neophodno da se svi zajedno, odakle delujemo, pridržavamo pravila za sprečavanje širenja virusa kao i smernica koje proizilaze iz Priručnika za zaštitu od širenja kovid19. Zabrinutosti svake kategorije našeg društva su razumne, ali svi moramo zajedno razmišljati o javnom zdravlju”, napisao je Zemaj na svoj Fejsbuk nalogu.

On je dodao da će o preporukama dobijenim tokom današnjeg sastanka razgovarati sa kosovskim premijerom Avdulahom Hotijem “kako bi mere koje preduzima vlada na njih uticale što manje i bile što jednostavnije za sve nas”.

Zemaj je poručio da brojke o broju novozaraženih obavezuju sve da budu što pažljiviji u poštovanju anti – kovid mera.

Para marrjes së masave të reja kam takuar sot z. Berat Rukiqi kryetari e Odës Ekonomike të Kosovës, z. Arian Zeka…

Posted by Armend Zemaj on Nedjelja, 8. Novembar 2020.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button