KORONAVIRUS

Tri smrtna slučaja i 53 nova slučaja zaraze COVID-19

56 IZLJEČENIH I 53 SLUČAJA ZARAZE SA KORONAVIRUS!

U posljednja 24 sata, u Laboratoriju za molekularnu mikrobiologiju u NIPHK i privatnim laboratorijama metodom RT-PCR, testirano je ukupno 544 uzorka uzetih iz HUCSK-a i praćenje kontakata slučajeva na terenu, što je rezultiralo sa 53 pozitivna slučaja. U roku od 24 sata zabilježena su tri smrtna slučaja s pozitivnim virusom SARS CoV-2 (1 slučaj sa Infektivne klinike, 1 slučaj sa MIQ-COVID, UKCK i 1 slučaj iz bolnice u Đakovici).

Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 15.758 slučajeva od 69.652 osoba za koje se sumnja da imaju virus SARS-CoV-2 i 630 smrtnih slučajeva.

U posljednja 24 sata izliječeno je 56 pacijenata, dok je ukupan broj izliječenih do danas ukupno 13.787 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 1.341.

Pozitivni slučajevi su iz opštine Priština 11 slučajeva, opštine Mitrovica 8 slučajeva, opštine Ferizaj 6 slučajeva, opštine Peć 5 slučajeva, opštine Đakovica 4 slučaja, opštine Drenas 3 slučaja, opštine Štimlje 3 slučaja, opštine Vučitrna 3 slučaja, opštine Kosovo Polje 2 slučaja, Opština Skenderaj 2 slučaja i po jedan slučaj u Dečanima, Gnjilanu, Mališevu, Prizrenu, Suvoj Reci i Vitini.

Nosite masku!
Održavajte higijenu!
Poštujte distancu!

IndeksOnline


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button