Hronika

SAOPŠTENJE POLICIJE Ubistvo u Uroševcu, osumnjičenog za zločin ranio policajac

Regionalna policija Uroševca saopštila je da je sinoć u Uroševcu ubijena jedna osoba iz vatrenog oružja. Sumnja se da je K.J. (30) pucao na G.H. (30) koji je uslijed zadobijenih povrijeda preminuo na licu mjesta, navodi se u saopštenju Policije na Facebooku.

U blizini mjesta događaja policijska jedinica uočila je osumnjičenog sa vatrenim oružjem u ruci, koji se oglušio na naređenje Policije da se preda, dodaje se u saopštenju.

“Osumnjičeni sa pištoljem u ruci, sumnjiči se da se u jednom trenutku okrenuo prema policajcima. Policajac, kako bi izbjegao direktnu opasnost po sebe, svog kolegu i druge oko sebe, upotrebio je službeno vatreno oružje, pucajući u pravcu osumnjičenog. Osumnjičeni je odmah upućen na ljekarsku pomoć u Urgentni centar u Uroševcu, a potom na dalje liječenje u UKCK – Priština i prema riječima ljekara, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i van životne opasnosti”, ističe se u objavi.

Kao materijalni dokazi sa lica mjesta oduzeta su dva pištolja i sedam metaka. Osumnjičenom K.J. određeno je zadržavanje do 48 sati.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online

Povezani Članci

Back to top button