RegionVijesti

Vučić grizao usne i pravio grimasu: Ne podnosi kada nije u centru pažnje

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, danas je sa najbližim saradnicima održao sastanak u Raškoj sa Srbima sa Kosova, nakon incidenta u Kosovskoj Mitrovici.

Jedna od scena sa ove konferencije koja je privukla pažnju medija jeste trenutak u kojem Vučić grize usnu i pravi neobičnu grimasu.

Naime, u jednom trenutku u sali je izbila prepirka između jednog učesnika skupa sa grupom građana. Učesnik, kojeg je Vučić oslovaljvao sa “Dimkić” prišao je grupi kako bi se o nečemu raspravljao. Tvrdio je da ta grupa građana provocira.

To je prekinulo Vučićevo izlaganje što je predsjednik Srbije teško podnio. Više puta je pokušao smiriti Dimkića ali nije uspio, pri čemu je njegov govor na trenutak pao u drugi plan.

Kada nije uspio da spriječi raspravu, Vučić okrenuo glavu i napravio grimasu, te počeo gristi usne. Mediji navode da ovo pokazuje da Vučić teško podnosi kada nema kontrolu na situacijom, odnosno kada nije u centru pažnje.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Autor
G. M.
Izvor
Klix

Povezani Članci

Back to top button