RegionVijesti

(VIDEO) Srpska žandarmerija pred Vučićem pjeva pjesmu: “Idemo pravo na Kosovo”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otišao je u Kraljevo u posjetu srpskoj žandarmeriji, nakon intervencije kosovske policije na nacionalnom nivou protiv krijumčarenja robe i organizovanog kriminala.

Srbijanska žandarmerija je ispred predsednika Srbije otpevala zloglasnu pesmu sa velikim motivima mržnje prema Albancima “Idemo pravo na Kosovo”.

Predsednik Srbije pohvalio ih je na spremnosti.

– Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obiđem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor, i što ste uvek našli rešenje – rekao je Vučić.

Pripadnici Žandarmerije otpevali su “Hriste Bože”.

Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

– Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete se odazvati i da ćete svoju svetu dužnost, svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji način. Na tome vam beskrajno hvala. Čuvaćemo mir i stabilnost po svaku cenu! Ako nas napadnu, ako nam budu ubijali ljude onda ćemo morati da zaštitimo naš narod. Ono što vam ja kažem značiće da ćemo da pobedimo. Nema predaje, nema povlačenja – rekao je Aleksandar Vučić.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
kosova.info

Više iz rubrike

Back to top button