Sport

Habib objavio video “sučeljavanja” sa Ronaldom, pa poslao sjajnu poruku Portugalcu

Bivši UFC borac Habib Nurmagomedov bio je gost na Old Traffordu na utakmici između Manchester Uniteda i Evertona (1:1), a u Teatar snova je došao na poziv Cristiana Ronalda. Dagestanac je sada objavio i video njihovog “sučeljavanja” prije meča, a poslao je i poruku portugalskom asu.

Poznato je da je Habib veliki prijatelj s Ronaldom još iz perioda kada je Portugalac igrao u Real Madridu, te je njihov ponovni susret protekao u sjajnom raspoloženju sudeći po fotografijama i videu koji je Habib objavio na Instagramu.
“On je najbolji ikada, nastavi raditi po svome šampione. Inspirišeš milione ljudi širom svijeta”, napisao je Habib u opisu objave.

Habib je prilikom gostovanja na Old Traffordu dobio i specijalni dres Uniteda s čuvenim brojem sedam, a domaćini su mu učinili veliku čast ispisavši na dresu njegovo ime.

Također, dok je uživao gledajući utakmicu, Habib je imao priliku razgovarati sa velikim Alexom Fergusonom, otkrivši da ga je Škot čak pozvao i na čašu vina, ali da je poziv odbio iz vjerskih razloga.

Neporaženi ruski borac oduvijek je bio nogometni fan, a osim Cristiana Ronalda, za dobre prijatelje važe mu Karim Benzema i Zlatan Ibrahimović. Habib od ranije gaji veliku ljubav prema nogometu, a deklarisani je navijač Real Madrida.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Klix

Više iz rubrike

Back to top button