RegionVijesti

OGLASIO SE I RATNI ZLOČINAC ŠEŠELJ: Biće “krvoprolića” i “vojnih intervencija” na Sjeveru Kosova

Predsjednik Radikalne Srpske Stranke Vojislav Šešelj nije mogao trpjeti, a da ništa nije rekao o najnovijoj situaciji na Sjeveru Kosova.

On je za srpske medije rekao da Nijemci i Hrvati savjetuju i pomažu Kurtiju da “okupira sjever Kosova”, prenosi lajmi.net.

Mislim da je moguće da Kurti natjera Amerikance da odustanu od ovog plana, ali čujemo da su tamo njemački stručnjaci i hrvatski oficiri i da ga tjeraju da okupira sjeverni dio Kosova i Metohije. Srbija je cijelom svijetu jasno stavila do znanja kako će reagovati, a važno je da je Srbija potpuno politički i moralno na pravoj poziciji, rekao je on.

Predsednik SRS kaže da ako dođe do krvoprolića i ako Albanci zaista pokušaju da zauzmu sjever Kosova i Metohije, trebalo bi da dođe do srpske intervencije.

Albanci prijete NATO paktu, ali dok se NATO ne okupi, rekao je Vojislav Šešelj i dodao da danas situacija nije ista kao 1999. godine, rekao je on.

Lider radikala je dodao da Srbija ima podršku Rusije.

Prvo je podršku izrazio lično Vladimir Putin, a zatim je ministar Sergej Lavrov našem ministru Selakoviću. Dakle, imamo podršku, rekao je zločinac Šešelj.

Bitno je dodati da je međunarodni sud osudio Vojislava Šešelja kao ratnog zločinca.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Lajmi

Više iz rubrike

Back to top button