KosovoVijesti

Spahiu: Dvostruko ubistvo u Peći gnusni kriminalni čin iza koga ne stoji nikakva poruka

Politikolog Nexhmedin Spahiu kaže da je sinoćnje ubistvo funkcionera Demokratske partije Kosova u Peći Astrita Ademaja i Bleranda Kadrijaja gnusni kriminalni čin iza koga ne stoji nikakva poruka, prenosi Radio KIM.

Spahiu je rekao da ne može da izađe sa relevantnim komentarom događaja zbog malo informacija i zato je suzdržan.

“Ne zna se kako se i zašto ovo desilo. Zna se samo da su dvojica kolega iz partije bili drugari i da su se međusobno posvađali. Nemam komentar u vezi sa tim, ne znam ni šta je bio povod, ni zašto su se posvađali”, kaže Spahiu.

Naveo je da je to jedan gnusni kriminalni čin, ali čin koji ne nosi sa sobom nikakvu poruku.

“To je samo pokazatelj da u našem društvu i dalje ima kriminalaca koji pucaju jedni na druge, kao što ih u svakom društvu ima”, rekao je Spahiu.

Glavni i odgovorni urednik Radio Goraždevca Darko Dimitrijević kaže da je dvostruko ubistvo u Peći još jedna situacija gdje se poteže oružje, a da to jasno govori o situaciji i stanju demokratije na Kosovu.

Smatra da ovaj događaj šalje jasnu poruku da se na Kosovu još uvijek dešavaju takvi scenariji, kada oko nečeg ne možete da se dogovorite ili to ne postižete demokratskim putem.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Izvor
Kosovo Online / Radio KiM

Više iz rubrike

Back to top button