KosovoVijesti

VIDEO: Već nekoliko nedjelja medvjed zastrašuje mještane sela Gornjeg i Donjeg Ljubinja

Već se nekoliko nedjelja mještani sela Gornjeg i Donjeg Ljubinja žale nadležnim institucijama zbog straha od medvjeda koji se pojavljuje skoro svakog dana, izvještava KosovoPress.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mještanin Donjeg Ljubinja: “Bojimo se medvjeda, viđamo ga na mjestu zvanom ‘Lanta’, skoro pa svakog dana, voziš i odjednom izleti ispred tebe, u tom se trenutku zbuniš i ne znaš šta da radiš. Slali smo zahtjeve nadležnim institucijama, ali nismo dobili nikakav odgovor.”

Još jedan mještanin sela Donje Ljubinje: “Došao nam je pored sela, pa kako da se ne bojimo? Imamo malu djecu… Jednog će dana doći i u centru sela, šta ćemo tad?”

Mještanin sela Gornje Ljubinje: “Ja sam se vraćao sa posla, vozio sam, i odjednom mi je izletio medvjed s, prvo što mi je palo na pamet je da izvadim telefon i da ga snimim, to sam i uradio.”

Drugi mještanin sela Gornje Ljubinje kaže za KosovoPress, da se jano ujutru uputio na posao, video je kamenje na putu, i kaže odmah mi je sinulo na pamet da je to medvjed, izvadio sam telefon iz džepa i upalio kameru, kad 20-ak metara ispod, video sam mjedveda sa svojim mladuncima.

Još jedan mještanin Gornjeg Ljubinja: “Jedno veče sam ostao malo duže na poslu, kad sam se vraćao kući video sam medvjedića, naime, nije bio ni toliko mali medvjedić.”

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima na Kosovu i šire zapratite našu facebook stranicu KosovoPress OVDJE

Povezani Članci

Back to top button