MagazinShowbiz

Dua Lipa jedva pobjegla u auto od fanova

Britanska super zvijezda odletjela je u Meksiko Siti zbog posla, ali izgledala je potreseno nakon što su joj se mještani pokušali približiti

Glamur dodjele nagrada Gremi bio je kao drugi svijet za Dua Lipu ovaj vikend kad joj se dogodila nesvakidašnja situacija da su se fanovi probili i zaletjeli prema njoj.

Britanska super zvijezda odletjela je u Meksiko Siti zbog posla, ali izgledala je potreseno nakon što su joj se mještani pokušali približiti.

Na snimci objavljenoj na YouTube-u i na drugim društvenim mrežama, vidi se kako pjevačica prolazi pored fanova koji su ju pokušavali fotografisati.

https://youtu.be/VS2GC4pR4AE

No u jednom trenutku, pojurili su na nju kad je bila na samo nekoliko metara od automobila, prisiljavajući njene tjelohranitelje da ih ‘love’ dok je Lipa požurila prema parkiranom autu.

Iako nije ozlijeđena pjevačica je potresena ovim događajem koji se dogodio kasno u subotu navečer.

– Proširila se vijest da je Dua Lipa bila na tom mjestu i ubrzo se skupila masa ljudi koji su ju željeli vidjeti – rekao je izvor za britanski The Sun.

Ranije je zvijezda podijelila fotografiju na Instagramu, sugerirajući da je u Meksiku i da snima kampanju za Yves Saint Laurenta.

– Tako sam sretna što sam se vratila na snimanje nove Libre kampanje s mojim @yslbeauty timom – napisala je.

Nakon incidenta na Instagramu je objavila niz fotografija uz koje je napisala da je ovo njena polagana tranzicija među food blogere.

info-ks.net


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button