Vijesti

Četiri saobraćajne nesreće u jednom danu na putu Prizren – Rečane

Danas se na putu Prizren – Rečane dogodile četiri saobraćajne nesreće.

10:11: Jedan auto se zabio u klisuru.

“U 10:11h, jedan se auto zabio u klisuru i time blokirao saobraćaj na kratko dok naša ekipa i vatrogasci nisu stigli na licu mjesta.” – izjava policije.

11:23: Dva auta su se zabila jedan u drugo.

“Dvoje auta si imala saobraćajnu nesreću, zabivši se velikom brzinom jedan u drugog. Na žalost, dvoje osoba je povrijeđeno i hitno su prebačeni u Regionalnoj bolnici u Prizrenu.” – izjava policije.

12:47: Saobraćajna nesreća blizu Rečana, učestvovala dva vozila marke “Golf II” i “Golf IV”.

“Saobraćajna nesreća u kome na veliku srijeću nema povrijeđenih. Vozila marke “Golf II” i “Golf IV” su bežeći jedan od drugog skliznula zbog mokrog puta i izazvala sudar.” – izjava policije.

15:31: Jedan auto je sletio sa puta u rijeku Bistricu.

“Auto marke “Golf V” je sletio sa puta dok je vozio prema gradu Prizrenu. Sletio je u rijeku Bistricu. Vozač je jedini bio prisutan u vozilo i nije povrijeđen. Naša ekipa, vatrogasci i Hitna pomoć su stigli na licu mjesta.” – izjava policije.

“Danas zbog obilnih padavina, veliki dio infrastrukture Kosova bio je mokar, što je izazvalo sve ove saobraćajne nesreće. Od četiri saobraćajne nesreće, tri su se dogodile građanima Republike Albanije, najverovatnije zbog toga što ne poznaju put kojim su vozili. Apelujemo na sve vozače da ne ubrzavaju preko ograničenja tokom vožnje, da otvore četvoro očiju i da drže rastojanje koje je propisano zakonom između vozila.” – rekao je dežurni policajac za Prizrenski region.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button