Vijesti

Ljekari su pronašli metak kod 33-godišnjaka u Prizrenu tek nakon 3 dana

Osoba je zatražila pomoć u Regionalnoj Bolnici u Prizrenu, zbog bolova u svojoj levoj nozi.

Tri dana je ležao u bolnici zbog bolova u svojoj lijevoj nozi, ali doktori nisu znali šta je u pitanju.

Policija saopćenjem za javnost objavljuje da je 33-godišnja žrtva L.M. zatražila je liječničku pomoć prije tri dana, ali se njegovo stanje danas pogoršalo.

Obavještenje policije: “04.01.2021. oko 17:40 policija u Prizrenu dobila je informaciju da osoba traži medicinsku pomoć u Hitnoj pomoći Regionalne bolnice u Prizrenu, prema riječima ljekara osoba je L.M. je rođena 1987. godine, a javio se Hitnoj pomoći zbog bolova u lijevoj nozi, gdje je i pronađen metak. Policija saznaje da se ta osoba također obraćala Hitnoj pomoći 01.01.2021. godine oko 10:00h, gdje su je liječnici otpustili, jer kako su mu rekli to mu je od udarca i da će mu proći za nekoliko dana, ali osoba se opet obratila dana 04.01.21021. zbog pogoršanja stanja i bolova kojih je imala.”

U Hitnoj pomoći 01.01.2021., osoba je dobila prvu pomoć i otipla je kući. Nakon pogoršanja zdravstvenog stanja, dana, 04.01.2021., žrtva je opet prijavila bolove i nakon snimanja noge pomoću rentgena, pronađen je metak u sredini stopala, blizu srednjeg prsta. Prema riječima ljekara, žrtva će ostati u bolnici radi daljnjeg liječenja.

U odnosu na ovaj slučaj, nadležni policijski timovi pretražili su kuću žrtve, sa njegovom dozvolom, i pronašli su pištolj “Bereta” (sa dozvolom), 2 patrone i 40 metaka, saopćila je policija

U dogovoru s državnim tužiocem, slučaj će se nastaviti u redovnom istražnom postupku.


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button