Estrada

Dino Merlin obara rekorde: Trending je postala nova riječ u mom vokabularu

Pjesma Dine Merlina “Mi” na Instagramu je prikupila više od 7,8 miliona pregleda pa je zbog toga naš pjevač dospio na trending liste.

– Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspijevam u tome da me slušaju i mladi ljudi. Zaista se trudim da idem u korak sa vremenom te ove brojke to i pokazuju, sve mnogo pozdravljam i hvala vam – rekao je Merlin za beogradsku K1.

– Trending je postala nova riječ u mom vokabularu. Na sceni sam već duže od 35 godina i tada je bilo neko drugo vrijeme, sam sam sebi krčio put, ali ja oduvijek volim da idem na hand, ako igrate remi znate šta to znači. Moja publika je veoma zahtjevna, kao i svačija publika zapravo, te morate stalno biti aktuelni – rekao je Merlin.

Njegov recept za uspjeh su, kako je istakao, iskrenost i posvećenost.

– Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvijek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učahuriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora – rekao je Merlin.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button