Estrada

BANKROTIRAO SRBIJANSKI FOLKER: Izvršitelji upali u stan Ace Lukasa, plijene mu imovinu!

U stanu pjevača Ace Lukasa na Voždovcu, kako prenose mediji, trenutno se nalaze izvršitelji, a u toku je zapljena imovine zbog dugovanja koja pjevač ima već duži vremenski period.

Kako se nezvanično saznaje, riječ je o dugovanjima koje Aca Lukas ima prema izvjesnom Dejanu Popoviću zvanom Tigar.

Ovim povodom Aca Lukas je kratko poručio:

– Ne mogu sada da pričam.

Popović je ranije otkrio da mu pjevač duguje 80 hiljada eura.

Podsjetimo, Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Viši sud u Beogradu donio je presudu po kojoj pjevač mora da isplati dug od 80.000 eura u dinarskoj protuvrijednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Sukob Ace Lukasa i Dejana Popovića počeo je 2011. godine, kada je pjevač trebalo da biznismenu vrati pozajmicu od 80.000 eura bez kamate. Njih dvojica su u Prvom osnovnom sudu deset mjeseci ranije potpisali ugovor o zajmu novca.

Aca Lukas tvrdi da Tigar prikriva da mu je na dan potpisivanja ugovora o zajmu, zapravo, isplaćeno 40.000 eura, a da je na tu sumu ugovorio i mjesečnu kamatu od 10 odsto, što dovodi do toga da je tuženi po isteku roka bio dužan da isplati 80.000 eura. Lukas optužuje Popovića da je iskoristio njegovu lakomislenost i teško materijalno stanje.

BalkanPlus


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dešavanjima na Kosovu i šire zapratite našu Facebook Stranicu i naš Instagram Profil

Više iz rubrike

Back to top button